Karadenizden Takip

RİZE BELEDİYESİ OKULLARIMIZDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA YOĞUNLAŞTI…

RİZE BELEDİYESİ OKULLARIMIZDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA YOĞUNLAŞTI…
21 views
02 Eylül 2021 - 9:25

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebiyle Rize Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde okullarda covid 19 tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Uyum eğitimi adı altında okul öncesi, 1. sınıflar ve 5. sınıflar 1 Eylül 2021 tarihi itibariyle eğitim başladı. Genel anlamda 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle okullarımızda başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi Rize’de kurumların işbirliğiyle salgın hastalıkla mücadele kapsamında çeşitli önlemler alınıyor.

Rize Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okullarımıza yönelik başlatılan dezenfekte çalışmaları kapsamında öğrencilerimizin eğitim görecekleri okul binalarında temizlik ve havalandırma çalışmaları titizlikle yürütülerek sınıflar ve ortak kullanım alanlarında tedbirler alınıyor.

İl merkezinde bulunan okullarda başlatılan dezenfekte çalışmaları sırasıyla tüm okullarımızda uygulanacak.

Belediye ekiplerinin çalışmaları sırasında okul ziyaretinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, pandemi sürecinde ihtiyaç halinde desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Rahmi Metin olmak üzere öğrencilerin sağlığı için mücadele veren Rize Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini sunarak okullarda gerekli önlemleri alma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Copyright 2021 Karadenizden takip. Tüm hakları saklıdır. DumanSoft